Shesim apartamentet me komode ne kendin e parajses se pacenuar tokesore, ne plazhin me te bukur ne Shqiperi, ate te Radhimes.
Jemi te paret qe kemi nisur ndertimet ne nje zone te miratuar nga KRTSH.

Apartamente me hipoteke dhe te ndertuara sipas standardeve evropiane:

Garsoniere me siperfaqe 35-44 m2
1+1 me siperfaqe 55-66 m2
2+1 me siperfaqe 85-120 m2

Objektet jane 4 katshe dhe t pajisura me ashensor dhe distance 100 m nga deti.

Tirana Resort

Ne ju informojme se apartamentet tona jane te pajisura dhe me termoizolim, kjo sjell keto risi:

Rrit komformitetin e baneses
Te gjitha siperfaqet e mureve ne banese jane te nxehta ne dimer duke ofruar komoditet dhe ngrohtesi ne nje ambjent ekologjik.
Izolimi funksionon gjithashtu per ftohjen e nderteses gjate veres.
Ulet kostoja e energjise se shpenzuar dhe ne cdo dhome do te kishim te njejten temperature/ mireqenie.
Nepermjet termoizolimit kemi nje mbrojtje te nderteses.

Te dhena shtese per apartamentet tona:

Studimi i terrenit per ndertimin e ketij kompleksi eshte kryer nga nje studio e mirenjohur italiane.

Koeficienti i ndertimit, pra i shfrytezimit te tokes eshte 20% dhe 80% jane gjelberime, qe do te thote restoja perfshin natyren e virgjer, nje gershetim klimash e peisazhi ku jodi i detit transparent te ketij plazhi ekzotik takohet me ajrin e paster te malit qe shtrihet prapa kraheve te tij.

Pozicionimi gjeografik eshte nje perle e peisazhit turistik, nje panorame e paperseritshme mesdhetare mes Vlores e Orikumit.

Cmime te arsyeshme per te shijuar kete oaz natyral me rere te praruar.

Kontakt


Informacion

Cel1: +355 682068881
Cel2: +355 672082440
Cel3: +355 672079379
E-mail: info@tiranaresort.com


General Manager

Tel: +355 00 0000000
Fax: +355 00 000000
Cel: +355 00 0000000
E-mail:


Executive Manager

Tel: +355 00 0000000
Fax: +355 00 000000
Cel: +355 00 0000000
E-mail: